Obavještenje za javnu raspravu – “Prostorni plan područja posebnih obilježja dijela Slivnog područja akumulacije Modrac za period od 2016. do 2036.godine”.

Home Vijest Obavještenje za javnu raspravu – “Prostorni plan područja posebnih obilježja dijela Slivnog područja akumulacije Modrac za period od 2016. do 2036.godine”.

Pozivamo vas da prisustvujete prezentaciji planskog dokumenta pod nazivom “Prostorni plan područja posebnih obilježja dijela Slivnog područja akumulacije Modrac za period od 2016. do 2036.godine”, kao i da uzmete učešće u javnoj raspravi.

Javna rasprava za Tuzlu, u organizaciji Službe za prostorno uređenje i zaštitu okoline Grada Tuzla, će se održati u zgradi Međunarodne galerije portreta Tuzla, Ul. II Tuzlanske brigade br. 13, dana 14.02.2017. godine (utorak) u 14 h.

Ministarstvo prostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona, kao Nosilac pripreme planskog dokumenta pod nazivom  “Prostorni plan područja posebnih obilježja dijela Slivnog područja akumulacije Modrac za period od 2016. do 2036.godine”, organizuje javnu raspravu navedenog dokumenta koji je urađen u formi Nacrta plana.

Uvid u kompletan dokument za potrebe javne rasprave može se obaviti na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona www.vladatk.gov.ba.