Objavljen Program raspodjele sredstava za podršku projekata organizacija iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, za 2019. godinu

Home Vijest Objavljen Program raspodjele sredstava za podršku projekata organizacija iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, za 2019. godinu

U Budžetu Grada Tuzla za 2019. godinu, na poziciji „Grant organizacijama iz oblasti poljoprivredne proizvodnje“, planirana su sredstva u iznosu od 23.000,00 KM.
Članom 20. Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Tuzla za 2019. godinu („Službeni glasnik Grada Tuzla“, broj: 13/18), utvrđeno je, da se sredstva na navedenoj poziciji raspoređuju na osnovu programa raspodjele sredstava, kojeg na osnovu zapisnika o radu i konačne rang liste Komisije za ocjenu i odabir projekata neprofitnih organizacija, usvaja Pomoćnik gradonačelnika za Službu za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti, u skladu sa važećim kriterijima.

Kompletan tekst Programa raspodjele sredstava za podršku projekata organizacija iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, za 2019. godinu, možete preuzeti na sljedećem linku:

Program raspodjele sredstava za podršku projekata organizacija iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, za 2019. godinu