Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na četvrtom mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projekatnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u Gradu Tuzla

15. Oktobra 2019.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD u saradnji sa Gradom Tuzla objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na četvrtom mentorskom sastanku.

Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju i rade na eventualnim poboljšanjima projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Četvrti sastanak sa mentorom će biti organizovan u srijedu, 16.10.2019. godine sa početkom u 12.00 sati u sali za sastanke u prizemlju, zgrada Gradske uprave Tuzla.

Potvrdu o prisustvu na mentorskom sastanku potrebno je poslati na asja@tuzla.ba ili vedranl@tuzla.ba.

U cilju transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na web stranici Grada Tuzla. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

 

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).