Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na prvom mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u Gradu Tuzla

20. Septembra 2019.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu- ReLOaD u saradnji sa Gradom Tuzla objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) za učešće na prvom mentorskom sastanku. Sastanak je prilika za OCD da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga (bez uplitanja u konkretne projektne ideje).

Prvi sastanak sa mentorom će biti organizovan u utorak, 24. septembra 2019. godine sa početkom u 12,00 sati u sali za sastanke u prizemlju, Zgrada Gradske uprave Tuzla.

Takođe, u toku trajanja ReLOaD Javnog poziva za organizacije civilnog društva će biti organizovana dodatna tri mentorska sastanka, kako bi predstavnicima OCD-a bila pružena podrška prilikom pripreme projektnih ideja. O tačnim terminima i mjestu održavanja sastanaka, javnost će biti naknadno upoznata putem web stranice Grada Tuzla.

Potvrdu o prisustvu na mentorskom sastanku potrebno je poslati na vedranl@tuzla.ba ili asja@tuzla.ba.

U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će također biti objavljeni na web stranici Grada Tuzla. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD/NVO koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Evropska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).