Obavještenje

8. Maja 2024.

Grad Tuzla, glavni partner u Lokalnom partnerstvu za zapošljavanje Tuzla (LPZ Tuzla), povodom objavljenog Javnog poziva za učešće u Programu podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja, koji se realizuje u okviru projekta “Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla”, koji podržava Evropska unija i Međunarodna organizacija rada,

ponovno obavještava i poziva zainteresirane nezaposlene osobe iz Tuzle da će se u četvrtak, 9.5.2024. godine, sa početkom u 12,30 sati,  održati Informativni sastanak na kojem će se predstaviti navedeni Javni poziv.

Informativni  sastanak će se održati u sali za sastanke u prizemlju glavne zgrade Gradske uprave Tuzla.

Projekat „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzla“, podržan je u okviru programa „Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje- faza II (LEP II), koji finansira Evropska unija, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR).

Ponovno obavještavamo da se prijave na ovaj Javni poziv mogu izvršiti do 15. maja 2024. godine, popunjavanjem Prijavnog obrasca, koji se može predati:

– elektronski, na mail adresu: jusufz@tuzla.ba,

– lično na Protokol Grada Tuzle (Šalter sala) ili

– poštom, na adresu: Grad Tuzla, Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu,

Ulica ZAVNOBiH-a br.11.

-Također, prijave se mogu izvršiti online putem linka: https://forms.gle/ZrzX2enBnuA3NtqM6

Tekst Javnog poziva sa Prijavnim obrascem može se preuzeti putem linka:

ILO- Javni poziv za učešće u programu podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja (III javni poziv) (Datum objave: 30.04.2024.)

Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu Grada Tuzle