Objavljen Javni poziv za predaju zahtjeva za ostvarivanje novčane podrške za sufinansiranje nabavke mineralnih đubriva za zasnovanu biljnu proizvodnju na području grada Tuzle

11. Jula 2022.

Na osnovu člana 6. Pravilnika o uslovima, kriterijima i postupku odabira korisnika novčane podrške za sufinansiranje nabavke mineralnih đubriva za zasnovanu biljnu proizvodnju u 2022. godini na području Grada Tuzle („Službeni glasnik Grada Tuzla, broj: 7/22), Grad Tuzla, putem Službe za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, objavljuje:

Javni poziv za predaju zahtjeva za ostvarivanje novčane podrške za sufinansiranje nabavke mineralnih đubriva za zasnovanu biljnu proizvodnju na području grada Tuzle

Predmet ovog Javnog poziva je predaja zahtjeva za dodjelu novčane podrške za sufinansiranje nabavke mineralnih đubriva za zasnovanu biljnu proizvodnju u 2022. godini na području grada Tuzle.

Za dodjelu novčane podrške iz prethodnog stava raspoloživa su sredstva u ukupnom iznosu od 50.000,00 KM i odobrena su Gradu Tuzli iz Budžeta Tuzlanskog kantona za 2022. godinu.

Kompletan tekst Javnog poziva kao i pripadajuće obrasce možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Javni poziv za predaju zahtjeva za ostvarivanje novčane podrške za sufinansiranje nabavke mineralnih đubriva za zasnovanu biljnu proizvodnju na području grada Tuzle(Datum objave:11.07.2022.)
-Izjava o zasnovanoj biljnoj proizvodnji
-Obrazac zahtjeva za nabavku mineralnih đubriva

Grad Tuzla

Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu