Objavljen Javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama i drugim subjektima sa područja grada Tuzla za predaju prijedloga projekata u sklopu programa za podršku projekata iz oblasti poduzetništva na području grada Tuzla

3. Juna 2015.

Grad Tuzla poziva organizacije civilnog društva (OCD)/nevladine organizacije (NVO) i druge subjekte iz Bosne i Hercegovine da dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima grada Tuzla, a koji su navedeni u Smjernicama za podnositelje prijedloga projekata u okviru ovog javnog poziva.
Finansijska sredstva u svrhu realizacije podrške projektima iz oblasti poduzetništva na području grada Tuzla predviđena su u Budžetu Grada Tuzla za 2015. godinu, na poziciji “Grant za finansiranje projekata iz oblasti poduzetništva” u iznosu od 60.000,00 KM.
Grad Tuzla zadržava pravo da ne dodijeli sva raspoloživa finansijska sredstva u slučaju da projektni prijedlozi ne zadovoljavaju zadate kriterije. Dužina trajanja svakog projekta može biti maksimalno 12 mjeseci. Izabrani projekti trebalo bi da se provedu do 31.12.2015. godine.

Kompletan tekst Javnog poziva sa pripadajućim prilozima možete preuzeti na ovom linku