Javni poziv za predaju prijedloga projekata u okviru namjenskih sredstava Budžeta Grada Tuzla za 2016. godinu za podršku razvoja primarne poljoprivredne proizvodnje na području grada Tuzla

30. Maja 2016.

Grad Tuzla je raspisao Javni poziv za predaju prijedloga projekata u okviru namjenskih sredstava Budžeta Grada Tuzla za 2016. godinu, za podršku razvoja primarne poljoprivredne proizvodnje na području grada Tuzla. Javni poziv je otvoren 15 dana od dana objave, a zaključno sa 14.06.2016. godine. Tekst Javnog poziva, sa cijelim paketom prijavne dokumentacije, objavljen je i može se preuzeti putem linka.

Detaljne informacije o uslovima apliciranja i kriterijima za odobravanje podrške, zainteresirani Aplikanti mogu pronaći u Smjernicama za podnositelje projekta, koje su dostupne u okviru ovog Javnog poziva.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti u Službi za razvoj, poduzetništvo i društvene djelatnosti Grada Tuzla, putem telefona broj 035/307-413 ili slanjem pitanja na e-mail: nevresk@tuzla.ba i dijanad@tuzla.ba.