Komisija za dodjelu stanova po osnovu uspostave prava služnosti na stanovima u vlasništvu Grada Tuzla-PRELIMINARNA RANG LISTA ODABRANIH KORISNIKA

29. Aprila 2016.

Komisija za dodjelu stanova po osnovu uspostave prava služnosti na stanovima u vlasništvu Grada Tuzla objavila je Preliminarnu rang listu odabranih korisnik.

Pouka o pravnom lijeku: Svaki učesnik javnog poziva, koji iz određenih razloga nije zadovoljan svojom pozicijom na listi, ima pravo u roku od 8 dana od dana objavljivanja preliminarne rang liste izjaviti prigovor komisiji za preispitivanje prigovora u postupku dodjele stana po osnovu uspostave prava služnosti na stanovima u vlasništvu grada Tuzla.

Prigovor se podnosi putem pošte ili lično putem Komisije za dodjelu stanova po osnovu uspostave prava služnosti na stanovima u vlasništvu Grada Tuzla (zgrada Gradske uprave Tuzla, ul. ZAVNOBIH-a br. 11, sa naznakom: „Prigovor na preliminarnu rang listu Komisije za dodjelu stanova po osnovu uspostave prava služnosti na stanovima u vlasništvu Grada Tuzla“.

Odluka donesena po prigovoru je konačna.