Predstavnici KBS “Tuzla” na prijemu kod gradonačelnika Tuzle

24. Januara 2020.

U utorak, 14.01.2019. godine, gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, sa saradnicima, susreo se u Gradskoj upravi sa predstavnicima Kluba borilačkih sportova ‘’Tuzla’’.

Gosp. Fikret Selman je u ime kluba, gradonačelniku Imamoviću uručio Zahvalnicu za podršku u radu. ‘’Uvijek ste bili uz nas’’ kazao je Selman, posebno ističući podršku za učešće na Mediteranskom šampionatu i Balkanskom prvenstvu. Naglasio je da podrška Grada Tuzle nikad nije izostala, pa čak ni onda kada su svi ‘’digli ruke od njih’’,posebno istakavši dobru saradnju koju imaju sa nadležnom Službom za sport, kulturu, mlade i socijalnu zaštitu.

Prezentirani su postignuti uspjesi kluba u proteklom periodu, a kao bitan rezultat istaknuto je i to da Klub borilačkih sportova nema dugovanja.

Gradonačelnik je predstavnicima kluba zahvalio i čestitao na svim provedenim i planiranim aktivnostima, kazavši da će Grad Tuzla i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima, podržavati projekte koji doprinose razvoju i popularizaciji sporta i brige za djecu. Čestitao je Klubu na realizaciji dobro planiranih aktivnosti kao i ostvarenim rezultatima, istakavši da posebno cijeni financijsku disciplinu, koju zasigurno nije jednostavno održavati, imajući u vidu ekonomski i socijalni trenutak.